'Boel ontploft bij PSG: Mbappé stuurde aan op vertrek Neymar'

14 augustus 2022, 21:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kylian Mbappé en Neymar leven op gespannen voet met elkaar. De ontstane penaltygate is volgens journalist Roumain Molina slechts een symptoom van de verstoorde relatie.

Zaterdag werd duidelijk dat Mbappé dit seizoen de eerste penaltynemer is bij Paris Saint-Germain. De aanvaller eiste tegen Montpellier (5-2) bij een strafschop de bal op en miste vervolgens. Later in de wedstrijd kreeg PSG opnieuw een penalty, die door Neymar wél raak werd geschoten. Na afloop likete Neymar een tweet waarin werd gesteld dat de keuze voor Mbappé te maken had met een contractuele afspraak. Ook likete hij een tweet waarin schande werd gesproken van de gang van zaken.

Er doen tevens geruchten de ronde dat Mbappé en Neymar het gedurende de rust met elkaar aan de stok hebben gekregen en uit elkaar moesten worden gehouden door teamgenoten. Volgens Molina vindt de ruzie zijn oorsprong in een verzoek van Mbappé. De Franse aanvaller zou PSG hebben gevraagd om Neymar te verkopen. De Braziliaan zou daar achter zijn gekomen.

Neymar laat zich echter niet wegjagen uit Parijs. Sterker nog: hij is het seizoen uitstekend begonnen. Na drie officiële wedstrijden staat de aanvaller al op vier doelpunten en vier assists. Het contract van Neymar loopt nog drie jaar door, tot medio 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vooral allemaal zelfingenomen sterren blijven kopen PSG. Zat er echt niet aan te komen, dit soort gevallen.

Brabodrent
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Shit zeg, weer geen winnaar Champions League.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Ten Hag, lees je mee? Neymar halen en dan Ronaldo plus wat miljoenen dumpen. Spelen de 2 grote toch nog samen in 1 team in Parijs.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen