Strubbelingen bij zowel Man United als Paris Saint-Germain

15 augustus 2022, 00:30   Bijgewerkt: 14 augustus 2022, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 14 augustus.

'United is gedrag Ronaldo zat en overweegt drastische maatregel'

Het geduld van Erik ten Hag met Cristiano Ronaldo raakt op. De trainer van Manchester United eist een betere houding van de Portugese ster. Als Ronaldo niet snel beter gedrag vertoont, wordt zijn contract mogelijk ontbonden.

Valentijn Driessen: "Dat was een oliedomme actie van Ten Hag"

Valentijn Driessen vindt dat Erik ten Hag zaterdag tijdens de oorwassing van Manchester United tegen Brentford (0-4) een flinke fout heeft gemaakt. Als de chef voetbal van De Telegraaf op de stoel van de Nederlandse trainer had gezeten, dan was Lisandro Martínez niet in de rust gewisseld.

'Boel ontploft bij PSG: Mbappé stuurde aan op vertrek Neymar'

Kylian Mbappé en Neymar leven op gespannen voet met elkaar. De ontstane penaltygate is volgens journalist Roumain Molina slechts een symptoom van de verstoorde relatie.

Tuchel en Conte kunnen elkaars bloed wel drinken na verhitte derby

De Londense derby tussen Chelsea en Tottenham Hotspur heeft zondag door een laat doelpunt geen winnaar opgeleverd. Harry Kane zorgde er in de zesde minuut van de blessuretijd voor dat de burenruzie in een 2-2 gelijkspel eindigde. Na afloop zal vooral worden nagepraat over wat er langs de zijlijn gebeurde. Thomas Tuchel en Antonio Conte kregen het twee keer behoorlijk met elkaar aan de stok.

Steijn onthult inspiratie voor razendsnel doelpunt van Van Crooij

Maurice Steijn heeft in gesprek met ESPN onthuld waar Sparta Rotterdam de inspiratie vandaan heeft gehaald voor het razendsnelle doelpunt van Vito van Crooij tegen AZ. De Rotterdammers waren zondag al na acht seconden trefzeker - een evenaring van het Eredivisie-record.

Promes evenaart nu al doelpuntentotaal van vorig seizoen

Spartak Moskou heeft zondagavond de koppositie in de Russische competitie veroverd. Mede dankzij een ontketende Quincy Promes werd Sochi met 3-0 verslagen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen