Ferdinand adviseert Man United om jacht op Frenkie te staken

15 augustus 2022, 09:46

Rio Ferdinand vindt dat Manchester United zich moet terugtrekken uit de jacht op de komst van Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder staat al maanden bovenaan de verlanglijst van coach Erik ten Hag, maar tot een deal is het nog altijd niet gekomen. De middenvelder wil zelf niet vertrekken bij FC Barcelona.

United ondernam al diverse pogingen om De Jong op andere gedachten te brengen, maar het gebrek aan Champions League-voetbal maakt de topclub onaantrekkelijk voor De Jong. "United is niet in de markt voor de topspelers. We wachten nu al drieënhalve maand op de komst van Frenkie. Met alle respect, hij is een geweldige speler, maar we hebben bijna drie maanden van de transferwindow verspild voor deze speler met de pet in de hand smekend: Kom alsjeblieft naar ons toe", aldus Ferdinand op zijn YouTube-kanaal FIVE

Ferdinand merkt dat coach Erik ten Hag het moeilijk vindt om definitief een streep te zetten door de komst van de middenvelder. "Ze hebben achter hem aangelopen en hem gesmeekt: 'Draai je alsjeblieft om en let op ons'. Hij kijkt om en lijkt te zeggen: 'Dat wil ik niet'. 

Volgens de oud-verdediger laat United met zich spelen. "Denk je dat Jürgen Klopp, Pep Guardiola, José Mourinho of Sir Alex Ferguson dat zouden doen? Zij zouden daar geen moeite voor doen. 'Ga je gang, veel succes en wij gaan door naar ons volgende target', zouden zij zeggen. Het frustreert me mateloos."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen