Feyenoord stuurt doelman naar kelder Keuken Kampioen Divisie

15 augustus 2022, 14:36

Thijs Jansen maakt het seizoen af bij TOP Oss. De twintigjarige doelman wordt door Feyenoord verhuurd aan de Brabantse club uit de Keuken Kampioen Divisie. Voordat het nieuws wereldkundig werd gemaakt, stond Jansen maandagochtend al op het trainingsveld in Oss.

Jansen wordt voor één seizoen verhuurd aan TOP Oss, de nummer vijftien van afgelopen seizoen. Momenteel bezet TOP de tiende plaats in de Eerste Divisie. In Brabant moet Jansen, die te boek staat als groot talent, gaan concurreren met Norbert Alblas. De 27-jarige voormalig sluitpost van Ajax is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van TOP Oss.

Jansen speelt sinds 2014 in de jeugdopleiding bij Feyenoord. De keeper kreeg tijdens de voorbereiding wedstrijdminuten, maar dat had vooral te maken met het ontbreken van doelmannen Justin Bijlow en Ofir Marciano. Tegen het Belgische Union Saint-Gilloise keerde Jansen nog een strafschop, maar hij kon de 4-0 nederlaag niet voorkomen.

Tegenover het vertrek van Jansen staat de zeer waarschijnlijke komst van Timon Wellenreuther. De Duitse doelman wordt maandag medisch gekeurd en zal tot het einde van het seizoen worden gehuurd van RSC Anderlecht.

Lees ook: Slot verwacht aanpassingsperiode voor nieuwe back: "Moeilijk inschatten"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen