ED noemt reden van passeren Hoever in cruciale clash PSV

15 augustus 2022, 15:23

PSV is zonder Ki-Jana Hoever in het vliegtuig naar Schotland gestapt. In Glasgow nemen de Eindhovenaren het dinsdagavond op tegen het Rangers van Giovanni van Bronckhorst. Hoever is teruggezet naar de beloftenploeg van PSV, die maandagavond speelt tegen FC Dordrecht.

PSV is met een 22-koppige selectie afgereisd naar Schotland. In de voorronde van de Champions League mogen er 23 spelers bij de selectie zitten, dus had Hoever gewoon bij de selectie kunnen zitten. Coach Ruud van Nistelrooij heeft er echter bewust voor gekozen om de huurling van het Engelse Wolverhampton Wanderers achter te laten in Nederland.

Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV ontevreden over de sportieve ontwikkeling van de rechtsback. Het is niet duidelijk voor hoe lang dat is. De krant verwacht dat hij komende week weer zal aansluiten bij de A-selectie van PSV. Daar moet hij sowieso Philipp Mwene voor zich dulden, terwijl ook Jordan Teze de voorkeur lijkt te krijgen als rechtsback.

Hoever kwam met hoge verwachtingen naar Eindhoven, maar stelde in de eerste weken van het nieuwe seizoen teleur. Een matig optreden in de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax kostte Hoever uiteindelijk zijn basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen