KNVB houdt rekening met AZ: slechts zes duels dit weekend

15 augustus 2022, 19:33   Bijgewerkt: 24 januari 2023, 17:12

Er worden komend weekend slechts zes wedstrijden in de Eredivisie gespeeld. De KNVB heeft maandag bekendgemaakt dat de ontmoeting tussen AZ en NEC is verplaatst.

AZ en NEC zouden het komende zondag vanaf 14.30 uur tegen elkaar opnemen. Dat de wedstrijd naar donderdag 1 september (21.00 uur) is verplaatst, heeft te maken met het feit dat de Alkmaarders het deze en volgende week opnemen tegen Gil Vicente in de play-offs van de Conference League.

Met hulp van de KNVB krijgt AZ extra tijd om zich voor te bereiden op de cruciale Europese wedstrijden. De ploeg van trainer Pascal Jansen speelt komende donderdag de heenwedstrijd en een week later de return. In het tussenliggende weekend is AZ vrij.

PSV en FC Twente

Eerder verplaatste de KNVB ook al de wedstrijden van PSV en FC Twente. De Eindhovenaren zullen op woensdag 31 augustus in actie komen tegen FC Volendam. Twente speelt op dezelfde dag tegen Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DikkieHeruer13
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is goed dat ze daar rekening mee houden ook voor PSV hoeven ze nu ook niet meer te zeiken dat de KNVB alleen maar voor AJAX is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen