KNVB houdt rekening met AZ: slechts zes duels dit weekend

15 augustus 2022 – Er worden komend weekend slechts zes wedstrijden in de Eredivisie gespeeld. De KNVB heeft maandag bekendgemaakt dat de ontmoeting tussen AZ en NEC is verplaatst.

KNVB houdt rekening met AZ: slechts zes duels dit weekend

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ en NEC zouden het komende zondag vanaf 14.30 uur tegen elkaar opnemen. Dat de wedstrijd naar donderdag 1 september (21.00 uur) is verplaatst, heeft te maken met het feit dat de Alkmaarders het deze en volgende week opnemen tegen Gil Vicente in de play-offs van de Conference League.

Met hulp van de KNVB krijgt AZ extra tijd om zich voor te bereiden op de cruciale Europese wedstrijden. De ploeg van trainer Pascal Jansen speelt komende donderdag de heenwedstrijd en een week later de return. In het tussenliggende weekend is AZ vrij.

PSV en FC Twente
Eerder verplaatste de KNVB ook al de wedstrijden van PSV en FC Twente. De Eindhovenaren zullen op woensdag 31 augustus in actie komen tegen FC Volendam. Twente speelt op dezelfde dag tegen Excelsior.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd