Domper voor PSV en Ledezma: middenvelder voorlopig aan de kant

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 augustus 2022 – Ruud van Nistelrooij kan de komende tijd geen beroep doen op Richard Ledezma. De Amerikaanse middenvelder van PSV moest afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles vroegtijdig naar de kant worden gehaald. Bij nader onderzoek in het ziekenhuis is bij Ledezma letsel aan zijn enkel geconstateerd.

Domper voor PSV en Ledezma: middenvelder voorlopig aan de kant

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldden de Eindhovenaren maandagavond via hun officiële kanalen. De blessure voor Ledezma is een flinke domper voor PSV en uiteraard de speler zelf. Ledezma kreeg in de voorbereiding op dit seizoen de kans en maakte een goede indruk. Hoewel de Amerikaan verhuurd mocht worden en hij zich kon verheugen op de interesse van verschillende clubs, bleef hij bij PSV. Op bezoek bij Go Ahead Eagles stond hij aan de aftrap, maar moest hij na een wilde charge van Mats Deijl nog voor rust het veld verlaten.

Ledezma stond in het afgelopen seizoen ook al een lange tijd buitenspel. De middenvelder speelde uiteindelijk dertien wedstrijden; zeven namens Jong PSV en zes in dienst van de hoofdmacht. Hij scoorde twee keer en verzorgde eenmaal een assist. Dit seizoen had in het teken moeten staan van zijn definitieve doorbraak in Eindhoven. Dat kan natuurlijk altijd nog. Het is niet bekend hoelang de middenvelder uit de roulatie is. 'Hij is voorlopig niet inzetbaar voor PSV', klinkt het namens de nummer twee van Nederland in het afgelopen seizoen.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd