Club Brugge vreest: vertrekt naast Lang nog een sterkhouder?

16 augustus 2022, 14:30

Club Brugge nam deze zomer al afscheid van onder anderen Charles de Ketelaere en Stanley Nsoki en houdt ook nog altijd rekening met een transfer van Noa Lang. Nu moet de kampioen van België ook vrezen voor een vertrek van Hans Vanaken

De middenvelder kan zich verheugen op de concrete belangstelling van West Ham United. De Engelsen zouden zelfs al een eerste bod hebben gedaan. Het voorstel van tien miljoen euro (exclusief bonussen) werd echter 'weggelachen' door Club Brugge, weet Het Nieuwsblad. Maar de huidige nummer vijf van België kan haar borst natmaken. West Ham United zou namelijk van plan zijn om een nieuwe aanbieding te doen. En dan is het nog maar de vraag of Club Brugge nogmaals 'nee' kan zeggen. 

Hetzelfde Nieuwsblad meldt dat Vanaken 'meer dan ooit' openstaat voor een transfer naar het buitenland. De ervaren middenvelder kon zich twee jaar geleden al verheugen op de belangstelling van West Ham United, maar toen verkoos hij een langer verblijf bij Club Brugge boven een avontuur in de Premier League. Twee jaar later is hij naar het schijnt dus van mening veranderd. Vanaken wordt deze maand dertig, dus is deze zomer hét moment om nog een buitenlands avontuur aan te gaan. 

Een vertrek van Vanaken zou een enorme aderlating zijn voor Club Brugge. De Belg droeg vooralsnog 343 keer het shirt van Club Brugge, maakte 102 doelpunten en verzorgde ook nog eens 73 keer een assist. Vorig seizoen had hij met 11 doelpunten en 9 assists nog een belangrijk aandeel in het behaalde kampioenschap. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen