Feyenoord haalt met Wellenreuther gewenste doelman in huis

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 augustus 2022 – Feyenoord heeft de komst van Timon Wellenreuther bevestigd. De doelman komt op huurbasis over van Anderlecht. Hij kan volgend jaar definitief de overstap maken naar De Kuip. De Rotterdammers hebben namelijk een koopoptie bedongen. 

Feyenoord haalt met Wellenreuther gewenste doelman in huis

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het belang van een goede tweede doelman werd in de tweede helft van het afgelopen seizoen pijnlijk duidelijk bij Feyenoord. Justin Bijlow moest door een blessure lang toekijken. Ofir Marciano verving de Oranje-international onder de lat, maar slaagde er geen moment in om te overtuigen. In de persoon van Wellenreuther heeft Feyenoord nu een nieuwe tweede doelman gepresenteerd. De Duitse sluitpost komt over van Anderlecht, waar hij geen uitzicht op speeltijd had. Wellenreuther werd in het afgelopen seizoen nog verhuurd aan Willem II. 

De doelman stond vorig seizoen 31 keer onder de lat, maar kon niet voorkomen dat de Tilburgers degradeerden naar de Keuken Kampioen Divisie. Als speler van Feyenoord maakt hij zijn rentree in de Eredivisie. "Ik voel me erg goed, ben trots om dit shirt nu te mogen dragen", klinkt het namens Wellenreuther op de clubsite. "Dat Feyenoord interesse toonde, maakt me trots. De trainer heb ik een paar jaar geleden al eens gesproken. Ik kijk ernaar uit om onder hem te mogen spelen."

Wellenreuther maakte in de zomer van 2020 de overstap van Willem II naar Anderlecht. Tijdens zijn eerste seizoen in België kwam de sluitpost nog regelmatig in actie. Wellenreuther droeg in een eerder stadium in zijn loopbaan ook het shirt van Schalke 04 en RCD Mallorca. Bij Feyenoord krijgt hij rugnummer 22. Hij sluit deze week aan bij de selectie. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd