Opstelling PSV: Van Nistelrooij passeert Til op het middenveld

16 augustus 2022, 19:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ruud van Nistelrooij heeft in de heenwedstrijd van de play-offs voor Champions League-voetbal gekozen voor Érick Gutiérrez als middenvelder naast Joey Veerman en Ibrahim Sangaré. Guus Til en Xavi Simons zitten derhalve beiden op de bank, waardoor Veerman als meest vooruitgeschoven middenvelder aan het duel in Schotland begint. Verder is ook Ramalho basisklant bij de Eindhovenaren, waardoor Jordan Teze rechtsback is. 

Lees ookOnderlinge historie waarschuwt PSV voor tweeluik met Rangers

Dat betekent dat Phillipp Mwene net als Simons en Til op de bank zitten in Schotland. Ramalho start naast Armando Obispo in het centrum, Philipp Max is de linksachter. Het middenveld is bekend: Veerman schuift een linie op, omdat Til en Simons op de bank starten. Gutiérrez neemt de positie van Veerman over, terwijl Ibrahim Sangaré uiteraard ook aan de aftrap staat. 

Voorin heeft Saibari zijn basisplaats teruggekregen, nadat Johan Bakayoko afgelopen weekend vanaf de rechterkant mocht beginnen. De Belg zit ditmaal op de bank, net als onder anderen Sávio, Marco van Ginkel, Jarrad Brantjwaite en Mwene. Ki-Jana Hoever ontbreekt in de selectie: hij kwam maandagavond met Jong PSV in actie.

Daniele Orsato is de leidsman van dienst in Glasgow. Ciro Carbone en Alessandro Giallatini zijn de assistenten, Daniele Doveri is de vierde man en Massimiliano Irrati is de VAR. Voor PSV vormt Rangers na het uitschakelen van AS Monaco het laatste obstakel richting de groepsfase van de Champions League. Op Ibrox wil de ploeg van Van Nistelrooij een goede uitgangspositie verschaffen richting de return van volgende week en de goede seizoenstart een vervolg geven. Lukt het PSV om de ploeg van Giovanni van Bronckhorst in het hol van de leeuw te verslaan?

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Gutiérrez, Veerman; Saibari, De Jong en Gakpo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen