Martínez nu al afgeserveerd: "Overtuigd dat dit niet gaat lukken"

16 augustus 2022, 20:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jamie Carragher verwacht niet dat de transfer van Lisandro Martínez naar Manchester United goed uit gaat pakken. De oud-speler van Liverpool en de nationale ploeg van Engeland vindt de centrumverdediger simpelweg te klein voor de Premier League. Martínez en United hebben een behoorlijk valse start in Engeland.

"We moeten spelers en managers nooit te vroeg beoordelen", geeft Carragher ook meteen toe tijdens zijn analyse voor Sky Sports. "Maar ik ben overtuigd dat dit niet kan werken omdat hij te klein is. Misschien kan hij als linksback spelen of misschien in een centrum met drie verdedigers. Maar in een achterhoede met vier spelers gaat dit niet lukken."

United verloor al twee keer en Carragher zag dat de tegenstander gebruik maakten van de lengte van Martínez. "Brighton en Brentford hebben bewust veel lange ballen gespeeld vanwege zijn lengte. Alle teams in de competitie zullen daar op inspelen. Alleen Manchester City en Liverpool zullen zich niet willen aanpassen. Ik vind dat de dingen die Ten Hag nu wil aanpassen, niet werken voor United."

Martínez (24) werd eerder deze zomer voor ruim 57 miljoen euro door United weggeplukt bij Ajax. De international van Argentinië zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2027. In de met 1-2 verloren wedstrijd tegen Brighton speelde hij negentig minuten. Afgelopen weekend werd hij op bezoek bij Brentford halverwege bij een 4-0 tussenstand naar de kant gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Martinez is een betere verdediger dan een hele hoop in de premier League

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Whaha heb je de wedstrijd wel gezien?? Slechtste vh veld!.

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Typisch Nederlands. ! slechte pot spelen is afserveren. 1 goeie pot is wereldklasse. Die Martinez is een topper. Heeft ie al bewezen in de Champions League bij Ajax.

FRlife
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat ook typisch Nederlands is is wat ten hag doet. Nederlandse/bekende spelers naar de PL halen.. spelers die het geweld in de PL niet gewend zijn. En een jaartje wennen dat zit er niet in als je direct moet presteren..

RickK66
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is dat niet die smerige kinderspuwer? Zielig figuur

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een van de slechtste spelers van het veld die martinez.Werd volkomen terecht gewisseld in de rust waarna het wat beter liep in de 2e helft.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het gaat niet zozeer om het feit of Lisandro Martinez nou slecht of goed speelt, maar meer om het feit dat hij qua postuur tekort schiet in de fysiek sterke Premier League. Tot nu toe speelde hij tegen Danny Welbeck en Ivan Tony en beide wonnen ze met redelijk gemak hun duels van de kleine Argentijn. Otamendi was een geweldenaar bij FC Porto en één van de beste kleine centrale verdedigers van de afgelopen zoveel jaar, maar ook hij bleef niet overeind bij City. Azpilicueta, een andere kleine verdediger ging pas echt renderen toen hij in een 3 mans blok aan de rechterkant kwam te staan. Lisandro Martinez is echt niet ineens een slechte verdediger, maar Ten Hag en United hebben misschien wel een grote fout gemaakt door hem te halen.

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Cassano is het bewijs dat lengte niet belangrijk is.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik weet niet of je het over Antonio Cassano hebt, maar dat was een schaduwspits.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen