'Torenhoge eisen moeder Rabiot zorgt voor volgende domper Ten Hag'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 augustus 2022 – Erik ten Hag heeft dinsdag opnieuw slecht nieuws gekregen van de transfermarkt. De komst van Adrien Rabiot lijkt namelijk opeens allerminst zeker. De Franse middenvelder stelde torenhoge eisen – onder meer over het salaris, waardoor een deal opeens 'hoogst onwaarschijnlijk' is geworden.

'Torenhoge eisen moeder Rabiot zorgt voor volgende domper Ten Hag'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde The Athletic althans. Een akkoord tussen Juventus en Manchester United was al snel bereikt, maar met Rabiot persoonlijk kwam het niet tot een akkoord. Omdat het verschil tussen vraag en aanbod veel te groot was rond de onderhandelingstafel, is de verwachting niet langer dat beide partijen nog tot een overeenkomst gaan komen.

Een opleving kan niet helemaal worden uitgesloten, maar dan zal een van beide partijen flink water bij de wijn moeten doen. Rabiot, wiens zaken worden vertegenwoordigd door zijn moeder Veronique, gaat zo hoog in de boom zitten omdat hij na komend seizoen transfervrij is. Dan kan hij een aardige tekensom en salaris tegemoet zien, omdat er dan geen transfersom voor hem op tafel hoeft te komen.

Lees ook'Ten Hag ziet Frenkie-alternatief rondlopen bij Real Madrid'

Dat kan echter als gevolg hebben dat Rabiot deze zomer gewoon in Turijn blijft. Ook The Athletic weet dat Casmiro op de lijstjes staat op Old Trafoord, waar Moises Caicedo (Brighton & Hove Albion) juist aangeboden zou zijn. Frenkie de Jong is nog altijd de topfavoriet, maar zijn komst wordt 'steeds onwaarschijnlijker'. Wel moet er in elk geval nog een topmiddenvelder worden gehaald, zo is de interne doelstelling.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd