Pröpper polste broer Davy voor Twente: "Daar hoop ik nog op"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 augustus 2022 – Robin Pröpper is begonnen aan zijn tweede seizoen in het shirt van FC Twente en als het aan hem had gelegen deed hij dat samen met zijn broer Davy. De verdediger van de club uit Enschede deed nog een poging om hem ook naar de Grolsch Veste te halen. Dat bleek echter niet haalbaar.

Pröpper polste broer Davy voor Twente: "Daar hoop ik nog op"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Terwijl Robin het uitstekend deed bij zijn nieuwe club Twente, besloot Davy begin dit kalenderjaar om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. "Wat het hem heeft gebracht, is dat hij nu erg blij en tevreden is. Ik heb nog geprobeerd om hem hier heen te halen om nog even samen te kunnen voetballen. Of dat we samen nog ergens naartoe konden. Maar voor hem was het klaar", aldus Robin in de podcast Fresia & Milan parkeren de bus van ESPN.

Toch heeft Robin een lang gekoesterde droom nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. De 28-jarige verdediger is van plan om nog een keertje samen met zijn twee broers te spelen. De 24-jarige Mike speelt namelijk bij de amateurs. "Ik heb altijd gezegd dat ik nog samen met de drie broers wil voetballen. Of dat op een hoger niveau is of op een wat minder niveau, dat maakt met niet zoveel uit. Ik hoop dat we nog wel ooit met z'n drietjes ergens gaan voetballen."

Conference League
Nu richt Robin zijn pijlen echter op andere zaken. Er staan voor hem en zijn Twente namelijk twee wedstrijden tegen Fiorentina op de planning. Twente speelt donderdagavond in Florence de eerste keer tegen de Italianen in de strijd om een startbewijs voor de Conference League. Een week later staat de return op het programma in de Grolsch Veste in Enschede. Twente is met zes punten uit twee wedstrijden ook uitstekend begonnen aan de Eredivisie.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd