'Strijd om Zirkzee los; Engelsen en Duitsers krijgen concurrentie'

16 augustus 2022 – Joshua Zirkzee heeft de clubs inmiddels voor het uitkiezen. De talentvolle spits lijkt bij Bayern München deze zomer te gaan verlaten, maar zijn bestemming is nog altijd niet bekend. Inmiddels is er serieuze belangstelling uit Engeland, Duitsland en België.

'Strijd om Zirkzee los; Engelsen en Duitsers krijgen concurrentie'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens het Duitse medium BILD heeft RSC Anderlecht zich namelijk gemeld in de Allianz Arena. De grootmacht uit Brussel huurde Zirkzee vorig seizoen al van de Duitse topclub en lijkt dat nogmaals te willen doen. Er is volgens BILD echter twijfel wat Bayern zelf wil. Een definitieve transfer is een serieuze optie en dan wil de club tussen de vijftien en twintig miljoen euro ontvangen.

Dat lijkt voor Anderlecht wel iets te gortig en de Belgen hebben sowieso flinke concurrentie. Zirkzee heeft namelijk ook de mogelijkheid om in de Bundesliga te blijven en aan de slag te gaan bij FC Augsburg. Het is ook de vraag of die club het gewenste bedrag op tafel kan liggen. Zirkzee zou ook verhuurd kunnen worden, maar dan moet hij zijn aflopende contract bij Bayern eerst verlengen.

De 21-jarige jeugdinternational van Oranje leek in eerste instantie hard op weg naar de Premier League. Fulham zou hem graag willen aantrekken, al was er ook interesse van AFC Bournemouth en Southampton. De ex-speler van Feyenoord werd eerder ook gelinkt aan PSV en Ajax. Zirkzee was vorig seizoen namens Anderlecht goed voor achttien doelpunten in 47 wedstrijden. Bij Bayern is zijn uitzicht op speeltijd klein.

Reacties

Premier League

gerelateerd