Veerman: "Ze wisten totaal niet meer wat ze moesten doen"

16 augustus 2022 – PSV-middenvelder Joey Veerman (23) heeft veel vertrouwen in een goede afloop van het tweeluik met Rangers FC in de play-offs van de Champions League. De dinsdagavond meest aanvallende middenvelder van de Eindhovenaren voelde dat zijn ploeg na de pauze sterker was dan de Schotse formatie van Giovanni van Bronckhorst.

Veerman: "Ze wisten totaal niet meer wat ze moesten doen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"De tweede helft hadden we ze onder druk en wisten ze totaal niet meer wat ze moesten doen", vond Veerman tegenover RTL zijn elftal sterker dan opponent Rangers FC (2-2). "Dáár moeten we op voortborduren." In het tweede gedeelte van de eerste helft waren de rollen echter omgekeerd op Ibrox, erkende ook Veerman.

"Toen hadden we het moeilijk, ja. We hadden vooral moeite met het middenveld. De ruimtes tussen de voorste en achterste linie waren na de pauze minder groot. In de eerste helft probeerden we ook te voetballen, maar laten we zeggen dat het niet tot ging", hield Veerman zich enigszins op de vlakte met zijn kritiek. "Als je kijkt naar de kansen, dan denk ik dat we hadden moeten winnen."

Lees ookDe beoordelingen van PSV op bezoek bij Rangers FC

"Ja, de 2-2 doet toch een beetje pijn, zeker omdat we knullig 2-1 achter komen", vervolgde Veerman. "We nemen een goed resultaat mee, maar je krijgt toch het gevoel alsof we het eerder hadden kunnen beslissen." In het Philips Stadion hoopt Veerman op het 'AS Monaco-scenario'. "Vandaag deden de fans bijna pijn aan de oren. Dat is mooi om mee te maken maken, zo'n sfeer moeten wij ook in het stadion hebben."

Reacties

PSV

gerelateerd