'FC Twente-opponent heeft Feyenoord-middenvelder Kökcü op radar'

16 augustus 2022 – Feyenoord moet opnieuw vrezen voor een vertrek van Orkun Kökcü. De middenvelder, die ook op de schaduwlijstjes van Leicester City staat, kan rekenen op belangstelling van Fiorentina. De opponent van FC Twente in de voorronde van de Conference League volgt de verrichtingen van de international van Turkije.

'FC Twente-opponent heeft Feyenoord-middenvelder Kökcü op radar'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft transferspecialist Gianluca di Marzio dinsdagavond althans. Volgens hem stonden Antonin Barak (Verona) en Nedim Bajrami (Empoli) al op het lijstje om het middenveld van Fiorentina te versterken, maar is Kökcü aan dat lijstje toegevoegd. De nummer één blijft overigens voor Barak, zo weet de Italiaanse journalist. Als Bajrami komt, dan zou dat een ruildeal met Szymon Zurkowski moeten worden.

Kökcü is de nieuwe middenvelder op het lijstje van La Viola, dat donderdagavond tegenover FC Twente staat in de voorronde van de Conference League. Hoewel de sterkhouder op weg leek naar de uitgang en onder meer Leicester City in hem de opvolger zou zien van Youri Tielemans, kwamen recent de berichten naar buiten dat hij toch zou willen blijven en bijtekenen in De Kuip. Volgens 1908.nl zou Kökcü eerder deze zomer niet warmgeworden zijn van belangstelling uit Florence. 

Lees ook: Kökcü blijft rustig over matige voorbereiding én geruchten: "Speelt niks"

Hoe concreet de belangstelling van de Serie A-club is, is niet bekend. Wat ze eventueel voor Kökcü op tafel willen leggen, is eveneens nog onduidelijk. Feyenoord wil in elk geval een miljoenenbedrag hebben voor de zelfopgeleide middenvelder, die eerder ook gelinkt werd aan onder meer AS Roma en AC Milan. Kökcü is niet de enige Feyenoord-middenvelder die aan de uitgang wordt gelinkt, ook Fredrik Aursnes laat Rotterdam vermoedelijk achter zich voor een avontuur bij Benfica. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd