Van Nistelrooij looft veerkracht PSV: "Beste helft van dit seizoen"

16 augustus 2022 – Ruud van Nistelrooij gaat na de wedstrijd tegen Rangers FC met een goed gevoel terug naar Eindhoven. De trainer van PSV vond dat zijn ploeg vooral in de tweede helft uitstekend speelde, al ligt tijdens de return alles nog open. Dat wordt volgens Van Nistelrooij weer een mooie wedstrijd.

Van Nistelrooij looft veerkracht PSV: "Beste helft van dit seizoen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik vond het een wedstrijd met twee gezichten", sprak een tevreden van Nistelrooij na afloop van het 2-2 gelijkspel voor de camera van RTL7. "We begonnen goed en kregen een kans via Luuk. Daarna raakten we de grip kwijt, we hadden moeite met druk zetten en aan de bal kwamen we niet in ons spel. Na de rust hebben dat beter gedaan en vond ik dat we de betere ploeg waren", aldus de oud-spits.

Van Nistelrooij zag hoe zijn ploeg zich in de slotfase naar een punt knokte. "Uiteindelijk belonen we ons met een punt na een ongelukkige tegengoal. Ik had geen reden om te wisselen in de tweede helft, alleen bij Armando Obispo met een gele kaart. We gaan met een goed gevoel weg. We hebben de tweede helft laten zien hoe wij kunnen spelen. Ik vond dat de beste helft van ons tot nu toe dit seizoen."

Volgende week woensdag komt Rangers dus nog op bezoek in het Philips Stadion. Er wordt dan om 21.00 uur afgetrapt in Eindhoven. Daar ligt een ticket voor de groepsfase van de Champions League voor het oprapen. "Dit voelt nog niet comfortabel. Het is volgende week gewoon zo dat de winnaar doorgaat. We weten nog hoe het na een 1-1 gelijkspel tegen Monaco was. Dit wordt een finale."

Reacties

PSV

gerelateerd