PSV toont twee gezichten op bezoek bij Rangers FC

17 augustus 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 16 augustus.

PSV toont twee gezichten op bezoek bij Rangers FC

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV toont veerkracht en voorkomt 'thuisvoordeel' van Rangers FC
PSV heeft een goede uitgangspositie geboekt op bezoek bij Rangers FC. Waar de ploeg van Giovanni van Bronckhorst normaliter het Europees moet hebben van de thuiswedstrijden, hielden de Eindhovenaren de thuisploeg dinsdagavond ondanks een achterstand na rust op een prima 2-2 gelijkspel. Twee succesvolle corners maakten onder meer een blunder van Walter Benitez ongedaan.

Van Nistelrooij looft veerkracht PSV: "Beste helft van dit seizoen"
Ruud van Nistelrooij gaat na de wedstrijd tegen Rangers FC met een goed gevoel terug naar Eindhoven. De trainer van PSV vond dat zijn ploeg vooral in de tweede helft uitstekend speelde, al ligt tijdens de return alles nog open. Dat wordt volgens Van Nistelrooij weer een mooie wedstrijd. 

Veerman: "Ze wisten totaal niet meer wat ze moesten doen"
PSV-middenvelder Joey Veerman (23) heeft veel vertrouwen in een goede afloop van het tweeluik met Rangers FC in de play-offs van de Champions League. De dinsdagavond meest aanvallende middenvelder van de Eindhovenaren voelde dat zijn ploeg na de pauze sterker was dan de Schotse formatie van Giovanni van Bronckhorst.

De beoordelingen van PSV op bezoek bij Rangers FC
PSV sleepte dinsdagavond een 2-2 gelijkspel over de streep op bezoek bij Rangers FC. De Eindhovenaren hadden in de tweede helft recht op meer, maar door een fout van keeper Walter Benitez zal Ruud van Nistelrooij een gelijkspel uiteindelijk koesteren.

Benítez gesteund na enorme blunder: "Maar dit mag niet te vaak"
Walter Benítez had dinsdagavond op bezoek bij Rangers FC een negatieve hoofdrol onder de lat van PSV. De doelman was met een grote blunder verantwoordelijk voor de 2-1 en zag gelukkig dat het alsnog 2-2 werd in het Ibrox Stadium. Na de wedstrijd kreeg de sluitpost steun.

Reacties

Eredivisie