Ronaldo reageert op alle speculaties: "De media vertellen leugens"

17 augustus 2022, 11:04   Bijgewerkt: 17 augustus 2022, 12:17

Cristiano Ronaldo heeft dinsdagavond via Instagram gereageerd op wat er in de afgelopen weken over hem in de media is opgeschreven. De Portugese aanvaller geeft aan dat hij binnenkort met de waarheid over zijn eigen situatie naar buiten zal gaan komen.

Het in crisis verkerende Manchester United zou niet tevreden zijn met de houding van Ronaldo, zo werd afgelopen week onder meer door het Engelse medium The Times naar buiten gebracht. De soap blijft daardoor maar doorgaan, aangezien bij het begin van de voorbereiding de vertrekwens van de 37-jarige voetballer al bekend werd. Die vertrekwens zou onder meer te maken hebben met het feit dat The Mancunians dit seizoen geen Champions League spelen.

Ronaldo zelf lijkt inmiddels helemaal klaar te zijn met alle geruchten in de media, waardoor hij zich genoodzaakt voelt alvast kort te reageren. "Ze krijgen de waarheid te horen als ze me over een paar weken interviewen. De media vertellen leugens", zo claimt de Portugees. "In de laatste paar maanden klopten maar vijf van de honderd nieuwsberichten."

Dat Ronaldo open zou staan voor een vertrek bij Manchester United lijkt echter wel te kloppen. Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes is namelijk aan het kijken naar een nieuwe werkgever voor zijn voetballer, maar er is voorlopig nog niet al te veel interesse van Europese topteams.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen