Schotse media diep onder de indruk van uitblinkende PSV'er

17 augustus 2022, 08:34

De Schotse media hebben dinsdagavond genoten van een waar voetbalgevecht tussen Rangers en PSV. Hoewel PSV op Ibrox misschien wel het meeste aansprak had gemaakt op een overwinning, is de Schotse pers er nog niet over uit wie zich zal plaatsen voor de volgende ronde.

Er is echter geen verdeeldheid over de uitblinker van het duel in de play-offs van de Champions League. PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré, die onlangs zijn contract bij de Eindhovenaren verlengde, heeft veel indruk gemaakt op het Schotse journaille. BBC-analyticus Richard Foster vond de middenvelder uit Ivoorkust fantastisch spelen op Ibrox.

"Ik vond hem geweldig. Ik denk dat hij misschien wel een van de complete spelers is die ik ooit heb zien spelen, steekt de oud-speler van Rangers de loftrompet over de PSV'er. "Het was een fantastische prestatie." De BBC is van mening dat PSV door het gelijke spel de favoriet is om zich te plaatsen voor de volgende ronde: "Giovanni van Bronckhorst zal wel bezorgd zijn. Volgende week zal de weerstand hoger moeten zijn."

Echter is het medium The Scotsman van mening dat Rangers nog steeds een hele goede kans maakt om zich  te plaatsen voor de Champions League. De krant spreekt van een ademloze avond Europees voetbal op Ibrox, wat alles weg had van een Champions League-avond pur sang. Het medium deelde het hoogste cijfer uit aan Sangaré, terwijl ook Rangers-doelman Jon McLaughlin de complimenten kreeg voor zijn sterke optreden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen