Eerste horde van finale voor Europees voetbal voor Twente en AZ

18 augustus 2022, 07:00   Bijgewerkt: 17 augustus 2022, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 18 augustus.

Wedstrijden

AZ - Gil Vicente (21.00)

AZ neemt het donderdagavond in eigen huis op tegen het Portugese Gil Vincente. Een zeer belangrijk duel in de strijd om een plekje in de Conference League. De Alkmaarders gaan door de zege op bezoek bij Sparta (2-3) met veel vertrouwen het duel tegen de nummer vijf van vorig seizoen uit Portugal in. Gil Vicente kende met een verliespartij op bezoek bij Arouca een mindere aanloop naar dit duel (1-0).

AFC Fiorentina - FC Twente (21.00)

In Florence vecht het FC Twente van Ron Jans donderdagavond om een ticket voor de Conference League. De Tukkers, die in Italië gesteund worden door maar liefst 2200 aanwezige supporters, treffen met Fiorentina echter wel een sterke opponent. De club uit Italië begon afgelopen weekend uitstekend aan het seizoen door Cremonese met 3-2 te verslaan, maar treft met FC Twente een ploeg die in vorm is. Afgelopen weekend werd Fortuna Sittard in Enschede van het kastje naar de muur gespeeld, waardoor het vertrouwen groot is in het oosten van het land.

Voetbal op tv

21.00 uur: AZ - Gil Vicente, RTL 7 - live verslag van dit duel in de play-offs van de UEFA Conference League

21.00 uur: Fiorentina -  FC Twente, RTL Z - live verslag van dit duel in de play-offs van de UEFA Conference League

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen