Van Nistelrooij geniet van weerzien met Sir Alex Ferguson op Ibrox

17 augustus 2022, 10:29

Sir Alex Ferguson was dinsdagavond aanwezig op Ibrox bij het duel tussen Rangers en PSV. De Schot vond het mooi om PSV-trainer Ruud van Nistelrooij als eindverantwoordelijke op de bank bij PSV te zien zitten.

Dat vertelde de coach van PSV dinsdagavond op de persconferentie na afloop van de eerste ontmoeting tussen Rangers en PSV (2-2). "In de coulissen heb ik Sir Alex Ferguson weer eens ontmoet. Hij kwam even naar beneden om mij en Gio dag te zeggen", aldus Van Nistelrooij, die het mooi vond dat de legendarische oud-trainer van Manchester United aanwezig was bij het duel in de play-offs voor de Champions League.

"Hij vond het een mooie wedstrijd, een gevecht tussen twee voetballende teams die voor de aanval gingen", geeft Van Nistelrooij aan. "Dat heeft hij natuurlijk ook altijd gedaan met United. Hij vond het mooi mij langs de lijn te zien. Ik was heel trots dat hij erbij was." Onder toeziend oog van Ferguson speelde PSV dinsdagavond in de ogen van de 46-jarige trainer de best helft van dit seizoen.

Genoeg voor een overwinning was het echter niet, maar PSV heeft met een 2-2 gelijkspel een prima uitgangspositie voor de return in het Philips Stadion te pakken. Volgende week woensdag komt Rangers op bezoek in Eindhoven, waar het gevecht om een ticket voor de Champions League een vervolg zal gaan krijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen