FC Den Bosch reageert met verbazing op uitspraken Sneijder

17 augustus 2022, 11:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Den Bosch heeft met verbazing gereageerd op de uitspraken die Wesley Sneijder dinsdagavond deed op RTL7. De recordinternational gaf aan dat hij opnieuw is benaderd door de Brabantse club, maar daar is volgens de club zelf niets van waar.

In het verleden werd Sneijder al eens in verband gebracht met de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Het idee was destijds dat Sneijder samen met Ebert Dollevoet, een van de sponsoren van de club, een poging zou wagen om de club verder vooruit te helpen. Ook werd er toen zelfs gesproken over een eventuele overname, maar uiteindelijk is er van dit alles niets terecht gekomen.

Dinsdagavond was Sneijder als analist aanwezig bij de uitzending van RTL7 rondom het duel tussen Rangers en PSV, waarin de geboren Utrechter onthulde dat hij een aantal weken geleden opnieuw is benaderd door de Brabantse club. Volgens de 38-jarige oud-voetballer heeft hij bij FC Den Bosch aangegeven dat ze met een plan mogen komen, waarna ze verder gaan kijken naar de mogelijkheden.

Lees ook: FC Den Bosch meldt zich opnieuw bij Wesley Sneijder

Tegenover Voetbal International heeft FC Den Bosch gereageerd op de uitlatingen van Sneijder: "Er klopt niks van", schept woordvoerder Ester Bal direct duidelijkheid. "Wij weten er niets van dat Sneijder door ons benaderd zou zijn. In elk geval is dat niet gebeurd door iemand die namens de club spreekt. Er zijn door officiële clubvertegenwoordigers geen avances gemaakt richting Sneijder", benadrukt Bal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen