Neville uit opnieuw kritiek op Ronaldo: "Sta nu op en spreek"

17 augustus 2022, 12:31   Bijgewerkt: 19 augustus 2022, 12:45

Gary Neville heeft gereageerd op de uitspraken van Cristiano Ronaldo. De Portugese aanvaller heeft via sociale media laten weten binnenkort met de waarheid over alle geruchten naar buiten te komen, maar dat is volgens de analist te laat. Neville vindt dat Ronaldo direct op moet staan en zich moet tonen als leider van Manchester United.

Dat schrijft de analist van Sky Sports op Twitter, nadat Ronaldo dinsdagavond het stilzwijgen doorbrak. De aanvaller van Manchester United schreef op zijn sociale media dat hij binnenkort de waarheid naar buiten zal brengen, aangezien de media in zijn ogen leugens aan het verspreiden zijn: "In de laatste paar maanden klopten maar vijf van de honderd nieuwsberichten", schreef de 37-jarige voetballer onder meer.

Neville vindt dat zijn oud-teamgenoot zich in het belang van Manchester United als leider moet gaan tonen: "Waarom moet de beste speler aller tijden nu twee weken wachten om de supporters van Manchester United de waarheid te gaan vertellen?", vraagt de 47-jarige Engelsman zich af. "Sta nu op en spreek. De club zit een crisis en heeft leiders nodig. Ronaldo is de enige die deze situatie bij zijn nekvel zou kunnen grijpen", besluit hij.

Lees ook: Ronaldo reageert op alle speculaties: "De media vertellen leugens"

Het is niet de eerste keer dat Neville kritiek uit op zijn voormalig-teamgenoot. De analist is uiterst kritisch op heel Manchester United, waaronder het transferbeleid van de in crisis verkerende club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen