'Ten Hag komt weer uit bij oude bekende en Chelsea-bankzitter'

17 augustus 2022 – Manchester United is naarstig op zoek naar versterkingen, aangezien is gebleken dat de huidige selectie niet voldoet aan de verwachtingen. Volgens verschillende Spaanse en Engelse media hopen The Mancunians Sergiño Dest en Christian Pulisic naar Old Trafford te halen.

'Ten Hag komt weer uit bij oude bekende en Chelsea-bankzitter'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens het Spaanse Sport is FC Barcelona momenteel in gesprek met Manchester United over een transfer van de Amerikaanse rechtsback. De Catalaanse club spreekt met de beleidsbepalers van The Red Devils over twee verschillende conctruscties. Dest zou in eerste instantie op huurbasis naar Manchester kunnen vertrekken of direfct verkocht kunnen worden. Bij de huuroptie wordt wel een verplichte optie tot koop opgenomen in de deal.

Volgens de doorgaans betrouwbare Spaanse krant zou Manchester United ongeveer zeventien miljoen euro over hebben voor de oud-Ajacied, die dit seizoen niet op een vaste basisplek kan rekenen in Catalonië. FC Barcelona hoopt iets meer te krijgen en vraagt twintig miljoen euro voor de Amerikaans international, die in 2020 voor 21 miljoen euro naar Barça vertrok.

Christian Pulisic
Daarnaast hoopt Manchester United de voorhoede te voorzien van nieuwe kwaliteitsimpulsen. Volgens het betrouwbare The Athletic willen The Mancunians linksbuiten Christian Pulisic op huurbasis overnemen van Chelsea. De Amerikaanse buitenspeler moet het in Londen vooral doen met korte invalbeurten.


Reacties

Eredivisie

gerelateerd