Meevaller voor FC Twente: 'Fiorentina gaat sterspeler sparen'

17 augustus 2022, 14:42

Een opvallend bericht uit Italië. Volgens La Gazetta dello Sport zal Fiorentina donderdagavond tegen FC Twente niet gaan aantreden met spits Luka Jovic. De Servische aanvaller zal gespaard gaan worden tegen de Tukkers.

Dat meldt de Italiaanse sportkrant woensdagmiddag in een uitgebreide voorbeschouwing. Hoewel de trainer van Fiorentina, Vincenzo Italiano, spreekt dat van onderschatting geen sprake is, wijzigt hij zijn opstelling naar verwachting op vijf plekken ten opzichte van het vorige duel. "Dit is de moeilijkste tegenstander die we konden loten, was de Duitser op de persconferentie wel lovend over FC Twente. "Het is een ploeg met een geweldige organisatie en hele goede spelers."

De keuze om Jovic donderdagavond op de bank te zetten, en daarmee te sparen voor het competitieduel tegen Empoli, is opvallend te noemen. In Florence wordt dit seizoen veel verwacht van de 24-jarige aanvalsleider, die jaren geleden veel indruk maakte in het shirt van Eintracht Frankfurt. Hij verdiende een toptransfer naar Real Madrid, maar kon daar geen potten breken.

In het eerste competitieduel, waarin Fiorentina met 3-2 te sterk was voor Cremonese, liet Jovic zich direct zien. De Servische aanvaller nam tegen de promovendus een goal voor zijn rekening. Volgens de Italiaanse media wordt Arthur Cabral tegen FC Twente de vervanger van Jovic in de punt van de aanval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen