'United waagt nieuwe poging voor Antony: megabod in de maak'

18 augustus 2022, 07:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax kan deze week een nieuw telefoontje van Manchester United verwachten. Eerder al hoopte Erik ten Hag Antony mee te nemen naar zijn nieuwe club, maar de vraagprijs van de Amsterdammers bleek te hoog te liggen. De club bereidt nu echter een nieuw 'enorm bod' voor om de Braziliaan toch nog naar Old Trafford te halen.

Dat vertelde journalist Dharmesh Sheth in een uitzending van Sky Sports. "Het afgelopen uur is mij verteld dat Manchester United terug in de race is voor Ajax-aanvaller Antony", begon hij. "Mij is verteld dat er ergens deze week een enorm bod op tafel zal komen. Manchester United probeerde Antony eerder in deze window al vast te leggen, maar toen was er een groot gat tussen wat United bereid was te betalen en wat Ajax voor hem wilde hebben."

Transfersom

Dat United zich alsnog gaat melden, lijkt goed nieuws te zijn voor Ajax. Volgens Sheth betekent het namelijk dat de Engelse club nu echt dichter bij de vraagprijs zal komen. "Het was United dat hem achterna zat. Clubs weten dat Manchester United wanhopig op zoek is naar nieuwe spelers en daarbij komt Ten Hag van Ajax. De club zal dan zeggen dat het geen ideaal scenario is als de oude manager zijn oude spelers komt ophalen. We zagen het al bij Lisandro Martínez, daar vonden sommigen die transfersom ook al erg hoog."

Net als bij Martínez zouden die punten ook Antony nóg duurder kunnen maken. "Eerder in de window werd zijn waarde op tachtig miljoen euro geschat. Ik vraag me af of die prijs nog hoger zal zijn, nu United zich opnieuw gemeld heeft met nog maar twee weken te gaan op de transfermarkt. Ten Hag kent Antony erg goed; hij heeft twee seizoenen met hem gewerkt en Antony was vaste basisspeler onder Ten Hag. We zullen zien of dat komend seizoen bij Manchester United ook gaat gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij kan het niveau niet aan ,en je moet er maar zin in hebben.

Vazieman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij kan het niveau niet aan? Hij is basis speler bij Braziliaans 11-tal. Dan kan je best aardig voetballen hor. Hij blijft bij Ajax, want ManU is toch een stap terug.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De vraag is of Antony wel naar United zal willen. Zijn zaakwaarnemer(s) weten ook dat er betere clubs gaan komen.

BoRa21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Minimaal 120 miljoen en Martinez erbij🤩

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen