Feyenoord stuk dichter bij komst verdediger; Ajax kan cashen

18 augustus 2022, 00:30   Bijgewerkt: 17 augustus 2022, 23:33

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 17 augustus.

'United waagt nieuwe poging voor Antony: megabod in de maak'

Ajax kan deze week een nieuw telefoontje van Manchester United verwachten. Eerder al hoopte Erik ten Hag Antony mee te nemen naar zijn nieuwe club, maar de vraagprijs van de Amsterdammers bleek te hoog te liggen. De club bereidt nu echter een nieuw 'enorm bod' voor om de Braziliaan toch nog naar Old Trafford te halen.

'Doorbraak in Hancko-deal: Feyenoord heeft speler bijna binnen'

Feyenoord mag zich tóch opmaken voor de komst van verdediger Dávid Hancko. Eerder werd nog bericht dat de onderhandelingen met diens huidige club Sparta Praag erg stroef verliepen, maar woensdag kon er een doorbraak worden gemeld. De gesprekken zouden zich nu in een afrondende fase bevinden.

Assist Neres helpt Schmidt en Benfica aan grote stap richting CL

Roger Schmidt en David Neres hebben woensdagavond met Benfica een grote stap gezet richting de groepsfase van de Champions League. In de heenwedstrijd van de laatste voorronde werd Dinamo Kiev met 0-2 verslagen. Neres was daarbij een van de hoofdrolspelers door zijn aandeel in de tweede treffer.

Atlético weigert fors bod United; Ten Hag mag wel hopen op Casemiro

Manchester United is na het mislopen van Frenkie de Jong en Adrien Rabiot bij opnieuw een interessante naam uitgekomen. Casemiro zou de ploeg van trainer Erik ten Hag mogelijk kunnen gaan versterken. De club hoopt zowel Real Madrid als de speler zelf te kunnen overtuigen om de transfer mogelijk te maken.

Steenrijke koper Man United dient zich aan: "Gaan graag in gesprek"

Voor Manchester United heeft zich een interessante naam aangediend als potentiële nieuwe eigenaar. Het gaat om de 69-jarige Engelse miljardair Sir Jim Ratcliffe, die zelf fan is van de club. De familie Glazer, nu nog eigenaar van United, zou de aandelen willen verkopen en Ratcliffe wil nu het gesprek met de Amerikaanse eigenaren aangaan.

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat lult die Ten Hag nou maar achter de spelers van Ajax aan ,donder toch op man ,of weet hij dat hij toch niet lang bij Man-U gaat blijven ,is dit afgesproken werk ,tussen Ten Hag en Ajax, lekker cashen, en ontslagen worden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen