Romano komt met update rond United en noemt Antony en Gakpo

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 augustus 2022 – Manchester United gaat deze transferzomer alsnog een poging wagen om Antony weg te plukken bij Ajax. De grootmacht uit de Premier League heeft dringend behoefte aan nieuwe spelers en zet in op een nieuwe samenwerking tussen manager Erik ten Hag en de Braziliaan. Een deal lijkt echter niet zomaar gemaakt.

Romano komt met update rond United en noemt Antony en Gakpo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Woensdagavond kwam journalist Dharmesh Sheth in een uitzending van Sky Sports al met het nieuws dat United opnieuw aan gaat kloppen bij Ajax. Dat is volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano zeker waar, al noemt hij een transfer wel een 'meer dan moeilijke' kwestie. Ajax wil Antony namelijk niet laten gaan en zal dus hoog in de boom blijven zitten als het gaat om de vraagprijs voor de linkspoot.

Eerder deze transferperiode werd een vraagprijs van tachtig miljoen euro genoemd, maar er wordt zelfs gesuggereerd dat er meer dan honderd miljoen euro op tafel moet komen. Dat maakt de zaak volgens Romano behoorlijk lastig voor United, dat in PSV'er Cody Gakpo nog altijd een goedkoper alternatief zou zien. Ook Christian Pulisic staat nog steeds op het lijstje. Dat ligt nu vooral in handen van Chelsea-eigenaar Todd Boehly.

United kent dramatische start
Op Old Trafford blijft de roep om versterkingen nog altijd enorm. United is met twee nederlagen dramatisch begonnen aan het nieuwe seizoen in de Premier League en speelt aanstaande maandag ook nog eens tegen rivaal Liverpool. Tot nu toe kwamen er drie nieuwelingen naar Manchester. Lisandro Martínez, Tyrell Malacia en Christian Eriken werden door Ten Hag gespresenteerd. Zij hebben nog een indruk kunnen maken.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd