Romano komt met update rond United en noemt Antony en Gakpo

18 augustus 2022, 07:30

Manchester United gaat deze transferzomer alsnog een poging wagen om Antony weg te plukken bij Ajax. De grootmacht uit de Premier League heeft dringend behoefte aan nieuwe spelers en zet in op een nieuwe samenwerking tussen manager Erik ten Hag en de Braziliaan. Een deal lijkt echter niet zomaar gemaakt.

Woensdagavond kwam journalist Dharmesh Sheth in een uitzending van Sky Sports al met het nieuws dat United opnieuw aan gaat kloppen bij Ajax. Dat is volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano zeker waar, al noemt hij een transfer wel een 'meer dan moeilijke' kwestie. Ajax wil Antony namelijk niet laten gaan en zal dus hoog in de boom blijven zitten als het gaat om de vraagprijs voor de linkspoot.

Eerder deze transferperiode werd een vraagprijs van tachtig miljoen euro genoemd, maar er wordt zelfs gesuggereerd dat er meer dan honderd miljoen euro op tafel moet komen. Dat maakt de zaak volgens Romano behoorlijk lastig voor United, dat in PSV'er Cody Gakpo nog altijd een goedkoper alternatief zou zien. Ook Christian Pulisic staat nog steeds op het lijstje. Dat ligt nu vooral in handen van Chelsea-eigenaar Todd Boehly.

United kent dramatische start

Op Old Trafford blijft de roep om versterkingen nog altijd enorm. United is met twee nederlagen dramatisch begonnen aan het nieuwe seizoen in de Premier League en speelt aanstaande maandag ook nog eens tegen rivaal Liverpool. Tot nu toe kwamen er drie nieuwelingen naar Manchester. Lisandro Martínez, Tyrell Malacia en Christian Eriken werden door Ten Hag gespresenteerd. Zij hebben nog een indruk kunnen maken.

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met die circusartiest van ajax erbij gaat ten hag net zo hard ten onder.Die kan elke wedstrijd gaan rollebollen op het veld wat hij wil, daar fluiten ze niet voor zo n clown.En gakpo is een vaardige speler maar zal zich ook nog moeten ontwikkelen voor hij geschikt is voor deze competitie.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gakpo kan het alleen tegen de kleintjes.

Junkyard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PSV of Feyenoord fan?

Hansie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lachwekkend die Ten Hag!!😂 Een kat in het nauw maakt rare sprongen en het Nederlandse voetbal kapot.

PeterH-85
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hebben ze daar geen technisch directeur? Laat Ten Hag zich lekker focussen op het coachen van zijn team en niet bezig zijn met zoeken naar spelers. Antony is niet haalbaar en Gakpo wil gewoon CL spelen, als ze dat gaan halen, anders is hij wel weg denk ik.

Ener57
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan United niet een bod doen op Ajax dan kunnen ze gelijk de hele selectie opstellen! Word een beetje moe van die United acties! Ze moeten binnen de organisatie orde op zaken stellen daar! Wat mij betreft verkoopt Ajax gewoon NEE.

Ener57
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan United niet een bod doen op Ajax dan kunnen ze gelijk de hele selectie opstellen! Word een beetje moe van die United acties! Ze moeten binnen de organisatie orde op zaken stellen daar! Wat mij betreft verkoopt Ajax gewoon NEE.👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen