Scherpen denkt niet aan WK: "Maar smaakt absoluut naar meer"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 augustus 2022 – Kjell Scherpen hoopt in het shirt van Vitesse eindelijk weer eens een seizoen lang te kunnen keepen. De huurling van Brighton & Hove Albion werd eerder deze week gepresenteerd als nieuwste aanwinst van de Arnhemmers. Een terugkeer naar Nederland was eigenlijk niet het plan.

Scherpen denkt niet aan WK: "Maar smaakt absoluut naar meer"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De 22-jarige doelman werd vorig seizoen door Brighton tijdelijk gestald bij het Belgische KV Oostende. Het was de bedoeling dat hij dit voetbaljaar in Engeland zou blijven. "In eerste instantie was het plan om naar een club in de Championship te gaan", aldus Scherpen in gesprek met De Gelderlander. "Die opties waren er eerder deze zomer ook, maar op dat moment mocht ik niet weg bij Brighton. Daarna heb ik een heel goed gevoel gekregen bij Vitesse."

Zijn transfer naar Vitesse betekent niet dat Scherpen rekening houdt met het WK. Hij werd onlangs nog opgeroepen door bondscoach Louis van Gaal, toen Tim Krul met een blessure moest afhaken. Scherpen richt zijn pijlen nog op Jong Oranje. "Ik heb er natuurlijk aan geroken. Dat was heel bijzonder en smaakt absoluut naar meer. Ik zal eerst goed moeten spelen bij Vitesse en ga uit van een EK. Daar wil ik absoluut staan. Mocht er nog meer gebeuren, dan is dat meer dan mooi meegenomen."

Lees ook: Letsch voegt daad bij woord en haalt nieuwe keeper naar Vitesse

Premier League
Scherpen liet Ajax een jaar geleden achter zich voor Brighton en daar heeft hij geen spijt van. "Ik ben compleet veranderd, als keeper en als mens. Ik heb mij op alle vlakken ontwikkeld. De Premier League is natuurlijk ook wel een aardig niveau. Dat was ik wel gewend van Ajax, maar het voetbal in Engeland is toch anders. Directer. Dat ligt mij wel. Ik voelde mij er ook op mijn plek. Maar dan moet je wel wekelijks spelen. Hopelijk lukt dat hier."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd