Azarkan zet Feyenoord voorlopig uit hoofd: "Dat viel me tegen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 augustus 2022 – Marouan Azarkan heeft zich neergelegd bij het feit dat hij de hoofdmacht van Feyenoord waarschijnlijk niet zal halen. De aanvaller wordt dit seizoen verhuurd aan Excelsior, waar het de geboren Rotterdammer voor de wind gaat. Daar heeft trainer Marinus Dijkhuizen een belangrijk aandeel in.

Azarkan zet Feyenoord voorlopig uit hoofd: "Dat viel me tegen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Azarkan speelde vorig seizoen al op huurbasis bij Excelsior en wilde in de voorbereiding voor zijn kans bij Feyenoord gaan. "Zij wilden eerst mijn contract verlengen, maar ik wist al snel dat ik geen kans zou krijgen", aldus Azarkan in gesprek met Voetbal International. "Terug bij Feyenoord kreeg ik direct van de trainer te horen dat ik Walemark en Jahanbakhsh voor me had, dat was niet anders geworden. Ik heb geen echte kans gekregen, dat viel me tegen", erkent de aanvaller, die Arne Slot niks kwalijk neemt.

"Arne Slot is trouwens echt een goede trainer. Dat heb ik van dichtbij kunnen zien. De klik met Dijkhuizen is beter, maar dat doet niets af aan de kwaliteiten van Slot", weet Azarkan, die nog tot medio 2024 onder contract staat in De Kuip. "Ik heb me er bij neergelegd dat ik Feyenoord 1 niet zal halen. Natuurlijk baalde ik er van, maar ik wist het sinds ik terugkeerde. Ik voelde het aan alles, ik doe het via een omweg. Ook prima toch? Feyenoord en ik hebben belang bij een goed seizoen. Zo werkt het."

Excelsior kent uitstekende start
Inmiddels richt Azarkan zijn pijlen volledig op Excelsior, dat uitstekend is begonnen aan het nieuwe seizoen. De promovendus won van SC Cambuur en Vitesse en is zodoende de huidige nummer drie van de ranglijst. Azarkan maakte al een doelpunt en gaf een assist. "Dubbele cijfers qua goals en assists is een doel. Meer goals maken eigenlijk, scoren is leuker. Zeker na een lekkere actie." Excelsior is komend weekend vrij. Een week later komt PSV op bezoek in Kralingen.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd