Feyenoord hoopt op 'Slot-speler', ondanks stugge gesprekken

18 augustus 2022, 17:51

Feyenoord blijft hopen op de komst van David Hancko, maar het is de vraag of het gaat lukken. Sparta Praag is namelijk een stugge onderhandelaar. Eerder werd al bekend dat de Tsjechische club inzette op een transfersom van tien miljoen euro, maar daar willen de Rotterdammers niet aan voldoen.

De top van Feyenoord laat aan het Algemeen Dagblad weten dat de onderhandelingen 'verre van eenvoudig' zijn. Hancko wordt gezien als ideale opvolger van Marcos Senesi, die deze zomer de overstap maakte naar Bournemouth. Jacob Rasmussen werd wel al gehaald om die positie te versterken, maar er moet nog een speler bij. Hancko heeft als voordeel dat hij ook als linkervleugelverdediger uit de voeten kan, waardoor Arne Slot nog wat extra mogelijkheden krijgt.

Hancko mislukte eerder bij Fiorentina, maar heeft de draad opgepakt in Praag. Feyenoord zou overtuigd zijn dat hij een echte toevoeging is voor de ploeg. De Slowaakse mandekker kon afgelopen winter al vertrekken uit de Tsjechische hoofdstad, maar toen bleef hij de club trouw. In ruil daarvoor zou er deze zomer worden meegewerkt aan een deal. Tot dusver blijft de clubleiding zich star opstellen. Er zou nog 'het een en ander moeten gebeuren' voor een deal er is, maar in de havenstad heerst niet het gevoel dat er aan een dood paard getrokken wordt.

Slot-speler

Hancko is niet alleen goed in verdedigen, maar kan ook aanvallend wat brengen. Afgelopen seizoen maakte hij tien doelpunten namens Sparta Praag. Acht keer deed hij dat met een strafschop. Volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad is de mandekker een echte 'Slot-speler'. 'De international, een uitstekende kopper, beschikt ook over snelheid en kan moeiteloos ver van het eigen doel met volop ruimte in zijn rug opereren.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jonajager
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord MOET voor deze speler gaan. Hij is beter dan Senesi, en kan nog beter.

Snoopy123
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hancko zeker, Zerrouki afblijven

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen