'Ten Hag denkt aan Dest-alternatief en krijgt oud-Ajacied aangeboden'

18 augustus 2022, 18:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United en FC Barcelona hebben interesse in Malo Gusto en dat is mogelijk slecht nieuws voor Peter Bosz. De trainer van Olympique Lyon liet de negentienjarige vleugelverdediger afgelopen seizoen doorbreken en zou niet blij zijn met een vertrek van het talent.

Het is volgens L'Équipe niet uitgesloten dat Gusto deze zomer een transfer naar Manchester United of Barcelona maakt, maar er zijn meer kapers op de kust. Naar verluidt hebben Manchester City en Paris Saint-Germain eerder al geïnformeerd. Zij kregen van Lyon te horen dat hij momenteel niet mag gaan. Gusto heeft nog een contract voor twee seizoenen, maar er wordt gehoopt dat hij dat verlengt.

Sergiño Dest zal het met veel interesse in de gaten houden. Onlangs werd bekend dat Erik ten Hag hem wilde hebben bij Manchester United, maar mogelijk krijgt Gusto de voorkeur. Mocht het talent naar Barça gaan, dan lijkt een overstap naar Engeland weer een stap dichterbij voor de rechtsback. De negentienjarige voetballer werd afgelopen seizoen basisspeler onder Bosz en heeft zich dus in recordtijd in de kijker gespeeld bij meerdere topclubs.

Arkadiusz Milik

Ten Hag wordt met nog een voormalig Ajacied in verband gebracht. Arkadiusz Milik zou namelijk aangeboden zijn bij Manchester United. Het is inmiddels een publiek geheim dat de Engelse club op zoek is naar een extra doelpuntenmaker. Mochten de Red Devils willen toehappen, dan moet er twintig miljoen euro overgemaakt worden naar Olympique Marseille, waar hij nu onder contract staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen