Schuurs: "Ajax is de top van Europa, dan moet je reëel zijn"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 augustus 2022 – Perr Schuurs kijkt met een geweldig gevoel terug op zijn periode bij Ajax. De centrale verdediger maakt voor negen miljoen euro de overstap naar Torino. Door bonussen kan dat bedrag nog oplopen met meer dan twee miljoen. Hij hoopt zich in Italië verder te kunnen ontwikkelen na een leerzame periode in de Johan Cruijff ArenA.

Schuurs: "Ajax is de top van Europa, dan moet je reëel zijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Limburger noemt zijn Amsterdamse periode 'een mooie tijd'. "Ik heb veel mooie momenten meegemaakt en goede herinneringen gemaakt", vertelt hij voor de camera van Ajax TV. "Het is lastig om iedereen te verlaten, maar ik heb de keuze gemaakt omdat ik op deze leeftijd iedere week moet spelen. Dit is een mooie kans, in een fantastische competitie. Helemaal voor verdedigers. Ik denk dat ik me daar kan verbeteren."

Schuurs had het naar zijn zin in de hoofdstad, maar heeft toch besloten om weg te gaan. "Ajax is een fantastische club, de top van Europa, misschien wel van de wereld. Als je de concurrentie ziet, moet je reëel zijn over je kansen voor dit seizoen", aldus de verdediger, die van Alfred Schreuder te horen kreeg dat hij eigenlijk niet weg mocht. "Het is positief dat ze me liever houden, maar voor mij was het belangrijk om iedere week negentig minuten te spelen. Voor mij was het eigenlijk makkelijker geweest als ze zeiden: 'oke, ga maar weg'. De reactie heeft me doen twijfelen, maar het plezier haal je uit het spelen van wedstrijden."

Volgens de centrale verdediger is hij een ander mens geworden in Amsterdam. "Ik kwam binnen als klein jongetje dat een beetje verlegen was. Nu ga ik de deur uit als iemand die een beetje Amsterdamse bluf heeft gekregen. Ajax ligt onder een vergrootglas, waardoor je vaak te maken krijgt met kritiek. Uiteindelijk heeft dat me alleen maar sterker gemaakt. Dat kan ik gebruiken in de toekomst."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd