Medunjanin: "Messi zat op mij te wachten, dat is wel mooi"

18 augustus 2022, 23:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Haris Medunjanin is na jaren terug in Nederland. De voetballer van PEC Zwolle speelde laatste jaren in de Verenigde Staten. Bij FC Cincinnati stond hij niet alleen bekend om zijn voetballende kwaliteiten, maar ook om zijn stijl buiten de lijnen. De Bosniër was een waar stijlicoon.

"Ik ga nooit uit, dus zei altijd: ga maar bij de club staan, dan kan ik daar m'n kleren showen. Dan kunnen jullie foto's maken voor mijn Instagram. In Amerika maken ze van alles een hype. Een show vinden ze mooi daar. Het was een grap met de mediacrew", vertelt hij lachend voor de camera van ESPN. Overigens hoeft in Nederland niemand met een camera klaar te gaan staan, zo vertelt hij. "Hier kom je gewoon in een PEC Zwolle-pak."

Medunjanin heeft een speciaal shirt in zijn huis: het shirt van Lionel Messi. Tijdens het wereldkampioenschap in 2014 speelde hij met Bosnië tegen het Argentinië van de superster. "Ik vroeg om zijn shirtje voor na de wedstrijd. Hij zei: geen probleem. Maar als zulke sterren dat zeggen, geven ze hem eigenlijk nooit. Toen wij nog een rondje op het veld liepen, zag ik hem niet meer. Ik dacht dat hij het was vergeten. Maar hij zat in de tunnel op mij te wachten. Dat is wel mooi."

Messi nam ook zijn shirt in ontvangst. "Ik hoorde dat hij een grote collectie heeft met allemaal shirtjes. Hopelijk hang ik daar ergens tussen. Dat is mooi", aldus de 37-jarige voetballer, die afgelopen seizoen geen enkele wedstrijd helemaal speelde. Bij PEC Zwolle hoopt hij nog wat minuten te maken. "Maar ik bedenk niet nu welke duels ik wil spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen