'Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord en wacht gesprekken af'

19 augustus 2022, 11:03

Feyenoord zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met verdediger Dávid Hancko. De beoogde opvolger van Marcos Senesi staat momenteel nog onder contract bij Sparta Praag, maar moet snel naar Rotterdam-Zuid komen. De onderhandelingen met de Tsjechen zijn echter nog niet afgerond.

Het Rotterdamse medium 1908.nl meldt donderdagavond dat de fans van Feyenoord zich geen zorgen hoeven te maken over het contact tussen de club en Hancko. Bronnen rond Feyenoord zouden namelijk aan 1908.nl hebben gemeld dat er een persoonlijk akkoord ligt en het dus wachten is op een deal tussen Feyenoord en Sparta Praag. De Rotterdammers hopen de international van Slowakije volgende week tegen FC Emmen te kunnen laten debuteren.

Volgens journalist Santi Aouna gaan ook de gesprekken tussen Feyenoord en Sparta Praag de goede kant op. De clubs zouden in de afrondende fase zitten en hebben het momenteel nog over bonussen en de betalingsvoorwaarden. De onderhandelingen tussen beide partijen verliepen in eerste instantie behoorlijk stroef. De Tsjechen wilden tien miljoen euro ontvangen voor Hancko, terwijl Feyenoord zo ver niet wilde gaan.

Slot kan niet wachten

De entree van Hancko zal een behoorlijke opluchting zijn voor trainer Arne Slot. De oefenmeester zag Senesi vertrekken, terwijl alleen Jacob Rasmussen als vervanger werd gehaald. Het voordeel met Hancko is dat hij als centrumverdediger en linksback uit de voeten kan. Hij wordt volgens het Algemeen Dagblad gezien als een echte 'Slot-speler'. Hij kan verdedigen, goed koppen en beschikt over snelheid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen