'PSV heeft lijstje klaar; peperdure vervanger Gakpo genoemd'

19 augustus 2022, 15:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV houdt er steeds meer rekening mee dat Cody Gakpo deze zomer naar Manchester United vertrekt. De aanvaller geldt door de Engelsen als een goed alternatief voor de peperdure Antony. In de tussentijd heeft men in Eindhoven het lijstje met mogelijke aanwinsten klaar liggen.

PSV gaat overigens niet meteen meewerken aan een eventueel vertrek van Gakpo. Eerst richt men in Eindhoven de pijlen op het pakken van een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Aanstaande woensdag staat de kraker tegen Rangers FC op het programma in het Philips Stadion. Daarna mogen clubs met interesse zich melden bij technisch directeur John de Jong.

De Jong is op zijn beurt op de achtergrond bezig met een vervanger van Gakpo, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Eerder werden Joshua Zirkzee en Donyell Malen al genoemd, maar zij lijken onhaalbaar. Nu worden de namen van Jesper Karlsson (AZ) en Calvin Stengs (OGC Nice) al gelinkt aan PSV. Stengs werd ook genoemd bij Feyenoord en is vooral een speler voor de rechterkant.

Karlsson kan wel goed uit de voeten op de linkerflank, maar moet wel meer dan tien miljoen euro kosten. Het zou zelfs zo zijn dat PSV het record wat betreft inkomende transfers moet breken. Dat staat momenteel op naam van Mateja Kezman, die 2000 voor veertien miljoen euro werd gekocht van Partizan. Gakpo moet nu minimaal veertig miljoen euro gaan opleveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RubenEFC16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Armando Bruna heeft PSV drie jaar geleden 15 mil gekost onjuist artikel dus. Karlsson lijkt mij een prima vervanger van gakpo

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja, dat was een top aankoop :) Maar als PSV Rangers niet kan wippen zijn ze gelijk klaar met kopen. En die kans is heel groot want zoveel geluk als tegen Monaco dat is zeldzaam

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen