VI: Ajax gaat bij vertrek Antony vol voor terugkeer Hakim Ziyech

19 augustus 2022, 17:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax gaat zich bij een vertrek van Antony versterken met Hakim Ziyech. De Marokkaanse spelmaker komt bij Chelsea niet in de plannen voor en kan zodoende twee jaar na zijn vertrek terugkeren in Amsterdam. Voor Ziyech zal Ajax, dat in 2020 ruim veertig miljoen euro ontving, echter wel diep in de buidel moeten tasten. Volgens De Telegraaf zou het echter om een huurconstructie gaan.

Met dat nieuws pakte Voetbal International uit. Ajax heeft in de zoektocht naar mogelijke versterkingen van Antony, die op de radar van Manchester United is verschenen, Hakim Ziyech tot toptarget gebombardeerd. Ajax wil eigenlijk niet meewerken aan een vertrek van de Braziliaanse aanvaller, maar Manchester United lijkt bereid om de vraagprijs van honderd miljoen euro te naderen. 

Ajax heeft een eerste bod van tachtig miljoen euro van de club van Manchester United resoluut afgewezen. Antony, die nog tot medio 2025 vastligt in Amsterdam, mag alleen voor minstens honderd miljoen euro vertrekken uit de hoofdstad. Ten Hag heeft de aanvaller inmiddels topprioriteit gemaakt, al geldt ook Cody Gakpo nog een mogelijke aanwinst.

Ziyech heeft eveneens nog een driejarig contract bij Chelsea, waar hij nog altijd geen onbetwiste basiskracht is geworden. Ook AC Milan hoopt zich te versterken met de linkspoot. Het is niet duidelijk waar Ziyech zelf voor openstaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik zie Franky de jong ook nog wel terug keren bij Ajax!

Brabodrent
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als rechtsbuiten?

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ziyech en Schreuder hebben een bijzondere band, dus ik sluit niet uit dat dit een haalbare kaart is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen