Romano komt met update over Aubameyang én Memphis

19 augustus 2022, 19:30

Chelsea staat op het punt zich te versterken met Pierre-Emerick Aubameyang. De club en speler hebben een akkoord bereikt over een samenwerking, Daarvoor wordt echter ook enige medewerking van FC Barcelona verwacht. Die club zit volgens de Londenaren nog te hoog in de boom.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano wil Chelsea geen 'crazy money' aan FC Barcelona betalen. De Spaanse topclub verlangt een transfersom van rond de dertig miljoen euro voor de Gabonees. Chelsea is echter niet van plan om meer dan twintig miljoen euro neer te tellen voor de aanvaller. Als Barça geen water bij de wijn doet, schakelt Chelsea door naar andere kandidaten.

FC Barcelona pikte Aubameyang afgelopen winter op. In korte tijd bewees de spits zijn waarde als doelpuntenmaker namens FC Barcelona, die na het aantrekken van Robert Lewandowski overbodig is geworden. Een vertrek van Aubameyang maakt het inschrijven van miljoenenaankoop Jules Koundé in La Liga mogelijk. Bovendien kan Barça zich op die manier versterken met Marcos Alonso en een nieuwe rechtsback.

Romano meldt dat ook de gesprekken over Memphis Depay de goede kant opgaan. Er vinden momenteel gesprekken plaats tussen Barça en Juventus over een overstap. Het lijkt er zodoende op dat Memphis naar de Serie A gaat verkassen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen