Excelsior haalt oude bekende terug, Sparta neemt afscheid van back

19 augustus 2022, 19:56

Excelsior heeft zich per direct versterkt met Mike van Duinen. De dertigjarige aanvaller was transfervrij na zijn vertrek bij het Griekse OFI Kreta. Van Duinen heeft bij Excelsior, waar hij eerder tussen 2016 en 2018 speelde, een contract voor drie seizoenen ondertekend.

Dat communiceert zijn club via de officiële kanalen. Van Duinen speelde in Nederland eerder voor Excelsior, ADO Den Haag, Roda JC en PEC Zwolle. In totaal speelde hij meer dan tweehonderd wedstrijden op het hoogste niveau, waarin hij goed was voor 53 doelpunten. Van Duinen wordt in Rotterdam herenigd met broer Niels van Duinen, die sinds deze zomer technisch directeur is bij de promovendus.

Jans vertrekt

Sparta heeft afscheid genomen van Laurent Jans. De Luxemburgse linksback kwam na het aantrekken van Shurandy Sambo (gehuurd van PSV) en de aanwezigheid van Dirk Abels niet meer in de plannen voor bij de Rotterdammers. Jans vertrekt naar Waldhof Mannheim, dat momenteel uitkomt op het derde niveau van Duitsland.

De dertigjarige Jans, die 86 interlands voor Luxemburg speelde, moest het afgelopen seizoen vooral doen met een reserverol bij Sparta. In 2021 werd de rechtsback opgepikt bij het Belgische Standard Luik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen