United kan streep door naam zetten: "Hoor hier bij het meubilair"

20 augustus 2022, 12:59

Jamie Vardy blijft zijn club Leicester City deze zomer trouw. De ervaren spits heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot de zomer van 2024. Vardy werd de afgelopen weken gelinkt aan een transfer naar Manchester United, dat dringend op zoek is naar aanvallers.

Vardy zal dus niet de stap maken naar Old Trafford. "Ik ben hier al zo lang, ik hoor bij het meubilair", aldus de routinier op de website van Leicester City. "Dit was dus geen lastige beslissing om te nemen. We willen prijzen blijven pakken, maar onze successen liggen in het verleden. Daarom moeten we ons richten op het heden. Het draait om het huidige seizoen, we willen zo hoog mogelijk eindigen."

De inmiddels 35-jarige Vardy staat al sinds de zomer van 2012 onder contract bij The Foxes. De 26-voudig international van Engeland speelde al bijna vierhonderd wedstrijden voor de club en wist daarin liefst 164 keer te scoren. Hij weet nog niet hoe lang hij nog doorgaat. "Je moet nooit te ver vooruit kijken. Ik moet goed naar mijn lichaam luisteren, maar op dit moment voel ik me goed. Zolang dat zo is, zal ik door blijven voetballen."

Erik ten Hag moet verder zoeken

De naam van Vardy werd door The Sun onlangs nog in verband gebracht met United. Op Old Trafford is manager Erik ten Hag druk bezig met het binnenhalen van een extra spits. Het zou namelijk zomaar kunnen dat Cristiano Ronaldo nog gaat vertrekken uit Manchester. Álvaro Morata, Matheus Cunha, Pierre-Emerick Aubameyang en Marko Arnautovic werden net als Vardy genoemd. Tot op heden lijkt geen van die aanvallers daadwerkelijk te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RoyLandvreugd19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar is die Ten Hag nou allemaal mee bezig, om steeds bij Ajax aan te kloppen ,met Anthony ben of blijf het maar een gok daar bij Man-U ,en dan wordt Ten Hag ontslagen, wat dan ,jonge denk toch na ,bij Ajax zit je veel beter ,CL en zekerheid dat je speelt...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen