Droom Reyes bijna in vervulling

15 augustus 2006, 16:18

De droom van Jose Antonio Reyes, spelen voor Real Madrid, zal vermoedelijk binnen enkele weken werkelijkheid worden. De Spaanse topclub is volop in onderhandeling met Arsenal over een transfer van de aanvaller en Reyes verwacht dat binnenkort de laatste puntjes op de i gezet kunnen worden. "Dit is voor alle partijen de beste oplossing", zegt hij tegen de BBC. 

"Ik voel dat een transfer steeds dichterbij komt, ik vind het dan ook moeilijk om rustig te blijven", zegt de opgewonden Reyes over zijn droomtransfer. De aanvaller was al jongetje altijd fan van Real en heeft zijn liefde voor de club nooit onder stoelen of banken gestoken. Nu Real interesse toont, wil hij dan ook niets liever dan een transfer. 

Met het oog op de transfer bleef Reyes vorige week aan de kant in het Champions League-duel tegen Dinamo Zagreb. Hierdoor kan Reyes immers ook in Europees verband nog uitkomen voor Real. "Het is heel netjes dat meneer Wenger me in de wedstrijd tegen Zagreb aan de kant gehouden heeft. Als ik daar had moeten spelen, was een transfer een moeilijk verhaal worden. Ik ben dan ook heel blij met de manier waarop meneer Wenger zich opstelt. Ik wil hem dan ook nogmaals bedanken voor alles wat hij voor mij gedaan heeft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen