'Big spender Nottingham Forest ziet in Hateboer 16e versterking'

20 augustus 2022, 21:01

Nottingham Forest is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. De Engelse promovendus, die deze zomer al ruim honderd miljoen euro in de selectie pompte, hoopt zich in de laatste anderhalve week van de transfermarkt te versterken met Hans Hateboer. Hij moet worden overgenomen van Atalanta.

Dat schrijven diverse Italiaanse media. Hateboer moet alweer de zestiende aanwinst voor dit seizoen worden. Nottingham Forest gaf deze zomer al liefst 148 miljoen euro uit en moet ook voor Hateboer een miljoenenbedrag betalen, aangezien de Nederlander nog tot medio 2024 vastligt bij de club uit Bergamo. Nottingham zou voor Hateboer het tweede avontuur in het buitenland worden.

Lees ook: Zware beschuldiging voor transferspecialist Fabrizio Romano

De 28-jarige rechtsback, die doorbrak bij FC Groningen, worstelde afgelopen seizoen met zijn fitheid. Daardoor kwam hij tot slechts 21 optredens in de Serie A. In totaal staat zijn wedstrijdenteller namens Atalanta op 150 wedstrijden. Daarin was de international van het Nederlands elftal goed voor zeven doelpunten en gaf hij dertien assists.

Nottingham Forest, dat via de play-offs promoveerde naar het hoogste niveau, heeft al vier punten verzameld in de Premier League. De club heeft de ambitie om uit te groeien tot vaste waarde op het hoogste niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen