'Cristiano Ronaldo loopt blauwtje bij volgende CL-deelnemer'

20 augustus 2022, 23:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo (37) heeft moeite met het vinden van een club die hem wil hebben én uitkomt in de Champions League. De Portugees werd eerder genoemd bij Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Bayern München, Real Madrid, Atlético Madrid, Sporting Portugal en Chelsea, maar geen van die clubs werd concreet en stond open voor een deal. Ook Olympique Marseille hoeft hem niet te hebben.

Volgens het Franse medium RMC Sport is Ronaldo ook aangeboden bij de nummer twee van Frankrijk van vorig seizoen, dat door die goede prestatie wel uitkomt in de Champions League deze editie. Maar de Franse topclub heeft aan Manchester United laten weten dat men geen belangstelling heeft in de diensten van de Portugese aanvaller.

Ronaldo wil graag verkassen, omdat Manchester United niet uitkomt in de Champions League komend seizoen, waar hij nog enkele records moet verdedigen vooral ten opzichte van Lionel Messi. Het probleem lijkt echter dat er maar weinig clubs zijn die de spits willen hebben en als er clubs uit het miljardenbal wel belangstelling hebben, moeten ze ook zijn salaris nog kunnen ophoesten.

Lees ook: Probleem voor Ten Hag? Gigantische afkoopsom Cristiano Ronaldo

Ronaldo heeft nog een eenjarig contract bij The Red Devils, maar wil graag zo snel mogelijk vertrekken. De vraag is ook of hij maandagavond nog van de partij is als Manchester United tegenover Liverpool staat. FC Porto, Ajax, AC Milan, Manchester City, Eintracht Frankfurt, Sevilla, Tottenham Hotspur, RB Leipzig, FC Barcelona, Liverpool, Club Brugge, Celtic, FC Kopenhagen, RB Salzburg, Shakhtar Donetsk, Internazionale, Sporting Portugal, en Napoli zijn de clubs die zich ook hebben geplaatst voor het miljardenbal, waar Ronaldo eventueel terecht kan als er belangstelling is. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen