Klap voor Wijnaldum: middenvelder breekt scheenbeen op training

21 augustus 2022, 22:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vervelend nieuws vanuit Italië: Georginio Wijnaldum heeft op de training bij AS Roma zijn scheenbeen gebroken, zo maakt de Italiaanse club zondagavond bekend. Over de duur van de revalidatie is voorlopig niets bekend.

"Na een blessure te hebben opgelopen tijdens de training, onderging Gini een medische behandeling die een breuk van het scheenbeen constateerde", schrijft AS Roma in een statement op de website. De club meldt dat Wijnaldum de komende dagen meer controles zal ondergaan, waarna er ook meer over zijn revalidatie bekend kan worden.

Het is zeer slecht nieuws voor de Nederlandse middenvelder en AS Roma, dat hem twee weken geleden huurde van Paris Saint-Germain. Bij AS Roma hoopte de ervaren middenvelder het plezier in het voetballen weer terug te vinden, nadat hij bij Paris Saint-Germain nauwelijks aan spelen toekwam.

Het is onduidelijk hoe lang Wijnaldum uitgeschakeld is, maar de Italiaanse pers houdt er ernstig rekening mee dat het WK in Qatar te vroeg zal komen voor de 86-voudig international van het Nederlands elftal. De oud-speler van Liverpool werd tijdens de laatste interlandperiode niet opgeroepen, maar leek zich in Italië weer in de kijker van de bondscoach te kunnen spelen.

Reacties

Maradonna
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoeveel pech kun je hebben. Sterkte Gini

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zoooo dat is flink balen jammer van zo een goede voorbeeldige voetballer sterkte!👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen