'Ziyech sprak met Huntelaar over terugkeer naar Ajax'

22 augustus 2022, 17:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax maakt serieus werk van de terugkeer van Hakim Ziyech. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft er deze maandag een ontmoeting plaatsgevonden tussen Klaas-Jan Huntelaar en de spelmaker van Chelsea.

Ziyech is bij Ajax in beeld als opvolger van Antony, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Manchester United. De club van trainer Erik ten Hag bereidt op dit moment een mega-bod voor op de Braziliaanse vleugelaanvaller. Ajax zou een vraagprijs van liefst honderd miljoen euro hanteren voor Antony, die afgelopen weekend vanwege transferperikelen ontbrak in de selectie voor het duel met Sparta Rotterdam.

Een hereniging met Ziyech lijkt voor Ajax een reële optie als Antony vertrekt. De linkspoot zelf ziet een terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA naar verluidt wel zitten. Bij Chelsea heeft hij in elk geval geen toekomst meer. Thomas Tuchel zal een vertrek van Ziyech dan ook niet tegenhouden. Eerder deze zomer leek Ziyech op weg naar AC Milan, maar de kampioen van de Serie A werd nooit echt concreet.

Het is niet bekend wat Ajax moet betalen om Ziyech over te nemen van Chelsea. Twee jaar geleden bewandelde de international van Marokko voor veertig miljoen euro de omgekeerde weg. Het contract van Ziyech op Stamford Bridge loopt nog drie jaar door.

Lees ook: Waarom Ajax-fans smullen van mogelijke hereniging met Ziyech

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen