'Ten Hag passeert naast Maguire ook Ronaldo tegen Liverpool'

22 augustus 2022, 18:13

Erik ten Hag passeert Cristiano Ronaldo maandagavond bij Manchester United tegen Liverpool, zo voorspelt Sky Sports drie uur voor de aftrap. Harry Maguire zal zich volgens het Britse medium eveneens tevreden moeten stellen met een plek op de reservebank.

Ronaldo stond vorige week voor het eerst sinds Ten Hag aan het roer staat op Old Trafford in een officiële wedstrijd in de basis, maar kon Manchester United niet behoeden voor een blamage tegen Brentford (4-0). Tegen Liverpool opteert Ten Hag volgens Sky Sports voor Anthony Martial, die de eerste twee competitiewedstrijden vanwege een blessure aan zich voorbij moest laten gaan.

Naast Ronaldo wordt naar verwachting ook Maguire gepasseerd door Ten Hag. De Engelse centrale verdediger zal worden vervangen door Raphaël Varane. Voor Tyrell Malacia is er vermoedelijk eveneens een basisplaats weggelegd. Hij kwam in de eerste twee speelrondes als invaller aan de bak, maar krijgt tegen Liverpool mogelijk de voorkeur boven Luke Shaw.

Ten Hag kan na de dramatische start van het seizoen wel een succesje gebruiken. Tegen Liverpool kan hij nog geen gebruikmaken van de van Real Madrid overgekomen Casemiro. Er zijn ook aanvallende versterkingen in aantocht voor de Nederlandse trainer. Antony én Cody Gakpo zouden hoog op het verlanglijstje van Manchester United staan.

Vermoedelijke opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Martínez, Malacia; McTominay, Fred, Fernandes; Sancho, Martial, Rashford

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

wolfgang72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@hebjehemweer: sinds wanneer is Ronaldo een centrale verdediger? Ik dacht Ronaldo een spits was? Maar ja wie ben ik

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen