Ten Hag komt met uitleg over passeren van Ronaldo

22 augustus 2022, 20:44

Erik ten Hag heeft uitgelegd waarom Cristiano Ronaldo maandagavond niet aan de aftrap verschijnt bij Manchester United tegen Liverpool. De Nederlandse trainer kiest in de kraker voor een aanval met Marcus Rashford, Anthony Elanga en Jadon Sancho.

"We weten dat Liverpool een heel sterk team heeft en dat we ze onder druk moeten zetten. Dat moet je doen vanuit een blok en met energie. Vandaar dat we gekozen hebben voor Rashford, Sancho en Elanga", aldus Ten Hag een uurtje voor de aftrap op Old Trafford tegen de BBC.

Ten Hag heeft naast Ronaldo ook Harry Maguire gepasseerd. Raphaël Varane zal de partner van Lisandro Martínez in het hart van de verdediging zijn. "Varane is een heel ervaren speler, die alles heeft gewonnen en voor communicatie in de verdediging zal zorgen. We willen beweeglijkheid en snelheid achterin."

Door de slechte resultaten in de eerste twee speelrondes staat de druk erop bij Manchester United. "Ik ben me ervan bewust dat dit de grootste wedstrijd in het Verenigd Koninkrijk is en ik kijk er erg naar uit", besluit Ten Hag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen