Meevaller PSV: ontevreden Van Bronckhorst negeert Morelos

23 augustus 2022, 12:54

Onrust in het kamp van Rangers FC: de succesvolle spits Alfredo Morelos (26) is uit de selectie gelaten voor het treffen met PSV door Giovanni van Bronckhorst. Er was binnen de technische staf ontevredenheid over de fysieke gesteldheid en houding van de Colombiaanse aanvaller.

Dat schrijven de Engelse media dinsdag. Morelos had met vier goals en een assist vorig seizoen in het eerste deel van het seizoen tot zijn blessure een belangrijk aandeel in het behalen van de Europa League-finale. Met 114 doelpunten en 52 assists in 228 wedstrijden kan de aanvaller sowieso fraaie cijfers overleggen in dienst van de Schotse topclub, maar met een in 2023 aflopend contract is er onduidelijkheid over zijn toekomst. Afgelopen weekend pakte hij bovendien een directe rode kaart, dertien minuten na zijn invalbeurt.

Door een dijbeenblessure lag Morelos er de laatste vijf maanden van het vorige seizoen uit, maar is dus nog altijd niet helemaal fit. Hoewel er wel gesprekken lopen over een nieuw contract, is Rangers niet tevreden over de houding van de aanvaller daaromtrent. De gesprekken worden opgeschort en Morelos maakt geen deel uit van de selectie van Rangers voor het cruciale bezoek in Eindhoven.

Lees ook: PSV voegt Oppegard toe aan nog lang niet lege ziekenboeg

Voor PSV is het duidelijk een meevaller, al kwam Morelos in het heenduel van de play-offs van de Champions League uiteindelijk ook niet in actie. Van Bronckhorst zou voor zijn beslissing verschillende ervaren spelers binnen de ploeg hebben geraadpleegd, die allemaal unaniem achter de beslissing zouden staan, zo meldt Sky Sports.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen