Emmen haalt voormalig Ajax-goalie, Excelsior strikt oud-PSV'er Fein

23 augustus 2022, 13:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Emmen gaat Micky van der Hart (28) spoedig terughalen naar de Nederlandse velden. De voormalig keeper van Ajax was transfervrij nadat zijn contract bij de Poolse topclub Lech Poznan afliep. Hij moet volgens Voetbal International in Drenthe de concurrentie aangaan met Eric Oelschlägel.

De Duitse sluitpost maakte de overstap van FC Utrecht en maakte tot dusver een aardige indruk, ondanks de zeven tegengoals. Wel was duidelijk dat FC Emmen nog op zoek zou gaan naar een volwaardige concurrent en heeft die in de persoon bij Van der Hart zeker gevonden. De oud-keeper van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en Ajax kwam in Polen namelijk tot 73 wedstrijden.

Lees ookPoolse topclub wil Van der Hart vervangen door Feyenoord-flop

 

FC Groningen slijt Dammers

Ook bij Emmen's buurman FC Groningen is transfernieuws aanstaande: RTV Noord maakt namelijk al melding van het vertrek van de overbodige Wessel Dammers (27). Volgens het regionale dagblad gaat hij net als Michael de Leeuw de overstap maken naar Willem II, waar hij voor drie jaar tekent. VI schreef eerder op de dag dat ook Damil Dankerlui, Patrick Joosten, Daniël van Kaam, Joël van Kaam en Kian Slor nog mogen verkassen.

Excelsior heeft Fein binnen

Waar FC Emmen een voormalig Ajax-speler binnen gaat halen, komt Excelsior op de proppen met een oud-PSV'er. Adrian Fein, momenteel onder contract bij Bayern München voor tot dusver alleen de B-ploeg, komt volgens het Algemeen Dagblad naar Rotterdam. De laatste plooien voor een akkoord worden gladgestreken. Daarnaast moeten er volgens het AD nog een centrale verdediger, keeper en linksback komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen